Sun Sauna Oy

Kuvaus

Sun Sauna on 1997 perustettu perheyritys. Sun Saunan Kotikylpylässä sauna, pesuhuone ja pukeutumistila vilvoittelumahdollisuuksineen muodostavat toiminnallisuudeltaan ihanteellisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät entisaikojen saunaperinteet, moderni ulkonäkö ja laadukas toteutus.  Kotikylpylät valmistamme omien puuseppien toimesta Jyväskylässä sijaitsevassa tehtaassamme, josta olemme syystä ylpeitä. Tämän vuoksi pystymme lupaamaan sinulle saunasi sisustamiseen aina laadukkaimmat tuotteet. Sun Saunan Kotikylpylä tuotteita ovat lauteet, lasiseinät, kuituvalaisimet, paneelit sekä peseytymis- ja pukeutumistilojen kalusteet. Toiminta ajatuksenamme on tehdä saunoja asiakkaan toiveiden ja saunatilan koon mukaan. Olemme kehittäneet suunnitteluohjelman jolla asiakkaamme pääsevät hahmottamaan saunatilansa mahdollisuudet. Kaikki saunamallistomme ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien kanssa yhdessä suunniteltuja ja niiden yksityiskohdat on hiottu tarkasti mallistoon sopivaksi. Sun Saunan verkossa toimivalla suunnitteluohjelmalla sinulla on mahdollisuus suunnitella ja pyytää tarjous omasta Kotikylpylästäsi. Valitse mallisto josta haluat toteuttaa Kotikylpyläsi ja me räätälöimme sen sinun tiloihisi sopivaksi. Yhteisösaunoihin Sun Saunalla on omat tähän käyttöympäristöön suunnitellut laudejärjestelmänsä jotka ovat käytettävyydeltään, uudistettavuudeltaan ja käyttökustannuksiltaan ylivoimaisia.

Tuotteet ja palvelut

saunat, lauteet, lasiseinät, lasiovet, paneelit, listat

Toimialat:

Höyläämötuotteet (paneelit ja listat)
Saunat

Perustiedot

Osoite: Keljonkankaantie 8 40530 JYVÄSKYLÄ
Sähköposti: info(ät)sunsauna.fi
Matkapuhelinnumero: 040 3470 220
Nettisivut: https://sunsauna.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.