Lavasuutarit Oy

Kuvaus

Lavasuutarit on perheyritys, joka on kierrättänyt kuormalavoja jo useamman sukupolven ajan. Toimipaikkana on koko ajan ollut Oripää. Lavasuutari Turkka Saarento perusti yrityksen. Nimi Lavasuutarit viittaa lavojen korjaamiseen. Turkan isä oli aikanaan suutari ja valmisti kenkiä. Osakeyhtiöksi Lavasuutarit muutettiin vuonna 1992. Vuonna 1998 tehdyn sukupolvenvaihdoksen jälkeen ovat Maritta ja Simo Rusi jatkaneet yrityksen toimintaa. Turkan jäätyä eläkkeelle vuonna 2004, aloitti Maritta toimitusjohtajana. Kapasiteettimme on riittävä suurtenkin yritysten tarpeisiin. Monipuolisena yrityksenä pystymme tarjoamaan palvelumme myös pienyrityksille. Useita yrityksiä on ollut asiakkaanamme yrityksen perustamisesta asti.

Tuotteet ja palvelut

Myymme asiakkaamme tarpeisiin soveltuvia kuormalavoja. Käytetyt kuormalavat ovat kuntotarkistettuja / korjattuja. Uudet kuormalavat voidaan valmistaa asiakkaan antamien mittojen mukaan.

Toimialat:

Lavat

Perustiedot

Osoite: Elopiha 6 21360 LIETO AS
Sähköposti: lavasuutarit(ät)lavasuutarit.fi
Matkapuhelinnumero: 0405565575
Nettisivut: https://lavasuutarit.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.