Lappeenrannan Keittiökeskus Oy

Kuvaus

Lappeenrannan Keittiökeskus Oy on vuonna 1994 perustettu keittiökalusteita valmistava yritys, nykyisessä muodossaan Lappeenrannassa vuodesta 2003 alkaen. Liikeideamme on tarjota kaikki kodin kaapistot mittojen mukaan Lappeenrannan ja Imatran talousalueella. Tuotantoomme kuuluvat Keittiö-, kodinhoitohuone-, makuuhuone-, eteis- liukuovi-, wc-, ja kylpyhuonekalusteiden valmistus. Tuotantoomme kuuluvat myös yritysten baaritiskien, sosiaalitilojen ja talouskeittiöiden valmistus. Oma valmistus takaa korkean laadun ja mahdollisuuden toteuttaa kaikki asiakkaittemme toivomukset. Palveluumme kuuluu 3-D fotorealistinen suunnittelu, myynti, valmistus, kuljetus ja asennuspalvelu sopimuksen mukaan.

Tuotteet ja palvelut

Keittiöt, kodinhoitohuoneet, liukuovet, wc-kalusteet, kylpyhuoneet, tiskit

Toimialat:

Keittiökalusteet
Kalusteiden asennukset
Kiintokalusteet

Perustiedot

Osoite: Yläniitynkatu 7 53100 LAPPEENRANTA
Sähköposti: lappeenranta(ät)keittiokeskus.com
Puhelinnumero: 0201 441 551
Nettisivut: https://keittiokeskus.com

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.