Korsu Ovet Oy

Kuvaus

Korsu Ovet Oy valmistaa sisätilojen ovet ja väliseinäikkunat ammattitaidolla, joka on saavutettu yli 90 vuoden puusepäntyöllä. Mestariemme valmistamia ovia käytetään julkisissa tiloissa kaikkialla Suomessa. Asiakkaiden luottamus on ansaittu tuotteiden ja palvelun laadulla, jolla yhteinen rakennusprojekti saadaan menestymään. Korsu Ovet Oy toimii ammattirakentajien, niin suunnittelijoiden kuin toteuttajienkin, kumppanina. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kykenee nopeasti vastaamaan vaativimpiinkin haasteisiin, joita nykyajan ovitoimitukselta vaaditaan. Tuotteet valmistamme asiakkaan suunnitelmien mukaisesti, ja toimitetaan sovitulla hetkellä työmaalle. Tuotanto-ohjelmaamme kuuluvat puurakenteiset laakaovet sekä väliseinäikkunat eri karmi-, reuna- ja pintavaihtoehdoilla. Tuotteistamme löytyvät ratkaisut ääneneristysluokkiin dB25, dB30 ja dB35, sekä EI30-palonsuojaluokkaan. Valmistamme ovet myös RTG-suojauksella, murronkestävinä tai muilla erikoisominaisuuksilla varustettuna.

Tuotteet ja palvelut

palonsuojaovet, ääneneristysovet, röntgenovet, sisäovet, väliseinäikkunat, laakaovet

Toimialat:

Ikkunat (sisä- ja ulkoikkunat)
Sisäovet

Perustiedot

Osoite: Ollinkalliontie 10 92100 RAAHE
Sähköposti: korsuovet(ät)korsu.fi
Puhelinnumero: 040-714 4620
Nettisivut: https://korsuovet.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.