Kalustetuote Eerola Oy

Kuvaus

Kalustetuote Eerola Oy on Akaan Viialassa toimiva kodin kiintokalusteiden valmistaja. Yrityksemme on perustettu v. 1953 ja laadukkaita Lempikeittiöt -kalusteita olemme valmistaneet yli 20 vuoden ajan. Tuoteperheeseen kuuluu keittiökalusteiden lisäksi mm. WC-, kylpyhuone-, kodinhoitohuone-, sekä komerokalusteet. Valmistamme itse myös liukuovet asiakkaiden toivomusten mukaan. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt. Tarjoamme monipuolisen ja trendikkään tuotevalikoiman, sujuvan palvelun, sekä varmat ja nopeat toimitukset. Panostamme huippulaatuun ja toimitusvarmuuteen. Oma tuotanto mahdollistaa määrämittaiset ja erikoisrakenteiset kalusteet. Meillä on n. 1600 m²:n tuotantotilat ja ajanmukainen konekanta. Toimitamme kaikki kalusteet asiakkaillemme valmiiksi koottuina, ovet ja vetimet kiinnitettyinä. Me tarjoamme tarvittaessa kalusteille myös luotettavan ja nopean asennuksen.

Tuotteet ja palvelut

keittiöt, kylpyhuoneet, WC-kalusteet, kodinhoitohuone, komerot

Toimialat:

Keittiökalusteet
Kalusteiden asennukset
Kiintokalusteet

Perustiedot

Osoite: Ruususentie 10 37830 AKAA
Sähköposti: eerola(ät)kalustetuote-eerola.fi
Puhelinnumero: 010 524 4020
Nettisivut: https://lempi-keittiot.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.