Kaluste Päivärinta Oy

Kuvaus

Kaluste Päivärinta Oy aloitti toimintansa vuonna 1979. Parin miehen kalusteverstas on kasvanut yli 30 henkeä työllistäväksi kalustetehtaaksi vuosien vieriessä, mutta menestyksen mahdollistaneet periaatteet ovat pysyneet. Ymmärrämme, että jokainen projekti lähtee asiakkaasta joten palvelu on oltava aina henkilökohtaista. Tuotteiden korkea laatu, projektien ongelmaton sujuminen ja toimitusvarmuus ovat meille tärkeitä asioita, koska tiedämme kuinka tärkeitä asioita ne ovat asiakkaillemme. Maailma on muuttunut sitten vuoden -79 ja kalusteala sen mukana. Olemme panostaneet CNC -tekniikkaan, AutoCAD -suunnitteluun ja osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Pyrimme pysymään vastaisuudessakin ajan hermolla, jotta voimme tarjota kilpailukykyisen hinnan ja nykyaikaiset kalusteratkaisut vaativimmillekin asiakkaille. Myös palveluvalikoimamme on kasvanut toiminnan laajentuessa. Saman katon alta löydätte lähes kaiken kalusteisiin liittyvän. Olipa tarpeenne sitten kodin, koulun, päiväkodin tai muun julkisen tilan kalustaminen, kannattaa kysyä meiltä.

Tuotteet ja palvelut

keittiöt, erikoiskalusteet, ravintolat, hotellit, kylpylät, päiväkodit, koulut, sairaalat, baaritiskit, koulukalusteet, portaat, huonekalut, liukuovikaapisto, pöydät, tuolit, sängyt, hyllyt, kaapistot, portaat

Toimialat:

Keittiökalusteet
Erikoiskalusteet
Huonekalut
Kalusteiden asennukset
Portaat
Kiintokalusteet

Perustiedot

Osoite: Kemijärventie 88 93600 KUUSAMO
Sähköposti: jarno.paivarinta(ät)kalustepaivarinta.fi
Puhelinnumero: 020 755 8045
Nettisivut: https://kalustepaivarinta.fi

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.