Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy

Kuvaus

Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy tunnetaan pohjanmaalaisena yrityksenä, joka tekee ravintolakalusteiden lisäksi vastaanottotilojen kalusteita, valvomokalusteita ja erikoisliikkeiden kalusteita. Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy:n osaamisaluetta on julkisten tilojen kalustaminen mittatilaustyönä. Yritys kantaa vastuun kaikista kalusteista ja rakenteista. Työnjako on selvä: arkkitehti vastaa suunnittelusta ja rakennusliike toteuttaa rakennustekniset työt, sähkömiehet hoitavat sähköistyksen ja Me vastaamme alusta loppuun kalusteista ja rakenteista. Monipuolisuus: puuta, lasia, metallia, kiveä … Teemme perinteisesti puupuolen työt, mutta myös omien kohteiden teräsrakenteet, esim. erikoiskalusteiden ja tiskien rungot. Pintamateriaalit kuten RST, keraamiset laatat, Durat- ja Corian sisustusmateriaalit ovat ”hallinnassa”. Syksyllä 1997 on perustettu oma metallityöosasto, jonka miehillä on ammattitaitoa messingin, kuparin ja ruostumattoman materiaalin käsittelyyn. Verhoilutyöt tekee alihankkija, jonka leipäpuuna ovat sohvat ja muut pehmustetut huonekalut. Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy on enemmän kuin puusepänliike, se on myös osaava huonekalutehdas.

Tuotteet ja palvelut

erikoiskalusteet,ravintolat,hotellit,koulut,tiskit,myymälät

Toimialat:

Erikoiskalusteet
Huonekalut
Kalusteiden asennukset
Tilauspuusepäntuotteet
Kiintokalusteet

Perustiedot

Osoite: Konepajantie 2 61410 YLISTARO AS
Sähköposti: ari(ät)erikoiskaluste.net
Puhelinnumero: 06-473 1116
Matkapuhelinnumero: 0400-849476
Faksi: 06-473 1130
Nettisivut: https://erikoiskaluste.net

Vuoden 2019 vuosikokous järjestettiin Vantaalla

Vierailukohteina olivat Teknos Oy sekä Kaleva-Koru sekä Päivärinteen päiväkoti

PTY järjesti sääntömääräisen vuosikokouksen perjantaina 17.5.2019 Vantaalla. Vuosikokous toi Sokos hotelli Vantaalle noin 65 henkeä.

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 1. Vuosikokousyleisöä

Vuosikokouksen yleisöä
Kuva 2. Vuosikokousyleisöä.

Vuosikokouksen ja lounaan jälkeen matka jatkui vierailukohteisiin. Bussi 1 suuntasi Teknokselle ja bussi 2 Kalevala-Korun kautta Päivärinteen CLT -rakenteiselle päiväkodille.

Teknos
Kuva 3. Teknoksella isäntänä oli Markku Blommendahl.

Kalevala-Koru
Kuva 4. Kalevala-Korulla

Päivärinne
Kuva 5. Päivärinteen päiväkodin työmaalla.

Vierailukierroksen jälkeen suuntana oli hotelli ja hotellin saunat. Iltajuhla alkoi klo 17 imitaattori Heikki Hilanderin loistavalla esityksellä.

Heikki Hilander
Kuva 6. Imitaattori Heikki Hilander.

Perinteisesti hallituksen puheenjohtaja Ilkka Turpiainen piti puheen peilata maailman menoa järjestömme kannalta.

Juhlan huipentuma oli Vuoden Puuteollisuusyrityksen palkitseminen. Tänä vuonna valinta kohdistui ikkunavalmistajaan - Karelia-Ikkuna Oy:hyn. Valintaraadin puheenjohtajan toimi Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy:n toimitusjohtaja Olli Toiviainen.

Vuoden Puuteollisuusyritys
Kuva 7. Vuoden Puuteollisuusyritys 2019 on Karelia Ikkuna Oy. Vasemmalta: HVL Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vuoriheimo, PTY:n hallituksen pj. Ilkka Turpiainen, toiminnanjohtaja Janne Liias, Karelia-Ikkuna Oy:n hallituksen pj. Kauko Ahtonen ja toimitusjohtaja Otto Ahtonen, sekä valintaraadin pj. Olli Toiviainen. Kuva Tuula Uitto/Puuviesti -lehti.

Kuvat: Jali Somppi, Ilkka Turpiainen, Janne Liias sekä Tuula Uitto. 

Vieraat tekevät juhlan. Kiitos kaikille osallistujille!
Lisää kuvia vuosikokouksesta löytyy täältä.