KAANON

Suunnittelija: Simo Serpola
Valmistaja: Heinolan Vesileikkauspalvelu Oy, Heinola 
Materiaali: saarniviilutettu koivuvaneri

Koivuvanerista valmistetun valaisimen idea perustuu puumateriaaliin valoa heijastavana pintana. Se on mahdollista toteuttaa yksi- ja kaksivärisinä versioina koteihin tai esimerkiksi ravintola- ja hotellikohteisiin. Mallissa on kolme eri valaisinkokoa, jotka huomioivat ripustettavan valaisimen eri käyttöympäristöt. Malli toimii joko yksin tai isommissa valaisinryhmissä niin yksityisissä kuin julkisissa tiloissa.

Läpivärjätty saarniviiluinen pinta mahdollistaa tuotteen erilaiset värivarioinnit. Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu aihio on viimeistelty ympäristöystävällisellä puuvahalla, jonka kevyellä loppuhionnalla on saavutettu satiinimainen, valoa pehmeästi heijastava pinta. 
  
Käyttäjäystävällinen ja sähköturvallinen valaisintekniikka, E27 ja E14 –kantainen LED-valonlähde, on upotettu valaisimen rakenteeseen ja tarpeeton sivuhäikäisy on rajoitettu rakenteellisesti. Alaspäin suuntautuva ja avoin muoto tuottaa laajan 120° valaisukulman ja varjottoman valontoiston.
 
Valaisimen puinen rakenne on tukeva, käytetyt liitokset ovat liimattomia ja ruuvittomia. Rakenteellinen kestävyys on saavutettu tarkoin suunnitelluin liitoksin, joiden ansiosta valaisimen kokoonpano on myös sarjatuotannollisesti uskottava. Valaisimessa käytetty perusmuoto on optimoitu valmistusmenetelmät huomioiden ja näin prosessissa syntyy vain vähän materiaalihukkaa.

Valaisin on menossa tuotantoon.

http://vesileikkauspalvelu.fi/

 

 

kaanon-valaisin

 

PALAA ETUSIVULLE